We blikken terug op een super gezellige en leuke Moederdag ochtend! Want wat was het leuk om alle (trotse) mama’s met hun dochters en/of zonen bij ons te mogen ontvangen. 

8:45 – de eerste moeders met kinderen komen binnengedruppeld bij Ten. Sommige wakker, sommige nog niet helemaal ?. Ik zie vooral heel veel enthousiaste koppies die zin hebben in hun uurtje sporten met mama. Weer of geen weer!

Moederdag Bootcamp Ten Meerssen9:00 – de groep splitst op: de bootcampers mogen naar buiten en de pilates wordt in de groepslesruimte gegeven. Volle bak allebei, spannend…

Moederdag Bootcamp Ten Meerssen

9:30 – wat een fanatiekelingen overal, ik kijk mijn ogen uit. Oerkreten buiten bij het touwtrekken en zweetdruppels bij de pilates van Leanne: dat er wordt gewerkt is één ding dat zeker is. Ondertussen wordt het ontbijtbuffet klaargemaakt, want iedereen zal vast en zeker honger hebben na de inspanning dalijk.

Moederdag TEN Meerssen

10:00 – het sportcafé van Ten druppelt langzaam weer vol met de bootcamp- en pilatesbikkels. Vooral heel veel blije gezichten vallen me meteen op, maar inderdaad ook hongerige. Het ontbijtbuffet is geopend! De inspanning wordt beloond voor moeder en kind door een heerlijk gezond ontbijtje. Aanvallûh!

Moederdag Bootcamp Ten Meerssen

10:30 – stiekem worden alle kinderen door Maikel meegenomen naar beneden en krijgen ze stuk voor stuk een tulpje voor mama. Daarna volgt een golf van knuffels, kusjes en vooral heel veel liefde…
‘mama dit tulpje is voor jou’
‘dankjewel lieverd’.

11:00 – de buikjes zijn rond, de mama’s zijn verwend: het was een súper geslaagde moederdag bij Ten the Lifestyle Company.

Super leuk dat jullie er allemaal waren!