Uniek: Slimme fitness in Meerssen

TEN biedt een nieuwe, unieke manier van fitness in Meerssen. Dit is speciaal voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool, maar wel zijn of haar persoonlijke doelstelling wil behalen in een vertrouwde omgeving. Slimme fitness is een manier van trainen die sneller, veiliger, effectiever en efficiënter is. De machines zijn volautomatisch, je hoeft zelf niks in te stellen en de machines geven aan wanneer je traint en wisselt. Dit in combinatie met ons persoonlijke begeleidingsplan zorgt ervoor dat je sneller je doelen behaalt. Ervaar en zie resultaat bij TEN!

Fitness op maat voor jou

Onze innovatieve toestellen zijn volledig digitaal. Door de regelmatige metingen lever je altijd een optimale trainingsinspanning. Je training wordt voortdurend aangepast aan jouw niveau en brengt je stap voor stap naar een hoger level. Dezelfde effectiviteit wordt bereikt bij het vergroten van je mobiliteit door de inzet van onze persoonlijke bewegingscoaches, die jou altijd waar nodig blijven verbeteren. Zo ben je ten alle tijde optimaal bezig met jouw lichaam.

Optimaal effect door een succesvolle combinatie

Onze hoogwaardige programma’s combineren kracht-, conditie- en flexibiliteitstraining. Dit heeft een positief effect op het succes van je trainingen. We zetten de combinatie van deze drie componenten zo optimaal mogelijk in afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen. Je eindigt elke training met de flexibiliteitstraining. Hier maak je de spieren langer mee, vergroot je je mobiliteit en verlaag je de kans op blessures aanzienlijk. Dit draagt bij aan de gezondheid van het lichaam.

Onze TEN Succesformule

1. Ons unieke Persoonlijk Succesplan
2. Trainen in een vertrouwde, sfeervolle omgeving
3. Deskundige begeleiding met regelmatige analyses met je coach
4. Digitale en real time ondersteuning en feedback op onze intelligente training systemen
5. Volautomatische, geoptimaliseerde aanpak, je hoeft zelf niks in te stellen!
6. Resultaat met 2x per week trainen, max. een uur per keer
7. 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
8. 100% veilig = geen blessures
9. Continue analyse van je resultaten, zodat we je kunnen helpen en bijsturen naar het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen!
10. 100% Resultaat garantie. Niet goed? Geld terug!

Wil jij Gratis Kennismaken maken met TEN?

Zet die 1e stap en meld je aan voor meer informatie. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Meer over Slimme Fitness

Go to Top