Personal Training: speciaal voor jou alleen bij TEN Meerssen

PT ofwel personal training, ofwel één op één aandacht van je trainer voor jou bij Ten Meerssen.

Je hebt er vast wel eens van gehoord: personal training. Bijna alle bekende Nederlanders hebben er één. Nou hoor ik je al denken: “ja maar dat is voor mij niet weggelegd.” En toch kiezen mensen er heel bewust voor. Vaak om een speciaal doel te bereiken. Dat kan een sportief doel zijn, maar ook een doel waarbij je uit een bepaalde blessuregevoeligheid wordt getraind, of een hersteltraject van een ziekte of ongeluk.

Vaak is het net dat beetje extra, het jezelf gedurende een periode een personal trainer gunnen, dat ervoor zorgt dat je weer over de drempel stapt. De drempel die ervoor zorgt dat je weer beter in je vel zit, sterker wordt, blessure gevoeligheid vermindert, je beter voorbereid aan de start komt van een bepaald evenement etc.

Wat doet de personal trainer: bepalen wat je doelen zijn, inventariseren waar de pijnpunten liggen, aan de hand daarvan een trainingsschema opstellen. Allereerst maken we bij Ten Meerssen daarbij gebruik van de tools in de PT ruimte en passen we eventueel de rest van je trainingen daarop aan.

Wil jij Gratis Kennismaken maken met TEN?

Meld je aan voor meer informatie en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Meer over Slimme Fitness

Go to Top