Egym Fitness bij TEN in Meerssen: effectiever trainen dan ooit!

Egym is het logische vervolg en aanvulling op de Milon Cirkel. Het is net zoals Milon een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Echter, anders dan de Milon is Egym puur gefocust op kracht, zodat je nog sneller resultaat kunt halen in de kleinere spiergroepen. De Egym is ook wat lastiger uit te voeren dan de Milon en is daarom pas toegankelijk als je een basis hebt opgebouwd op de Milon Cirkel. De Egym maakt je workout compleet en zorgt ervoor dat je nog sneller vooruitgang boekt.

Trainen naar je persoonlijke doel op jouw niveau

De duur en lengte van een oefening en ook de intensiteit is afhankelijk van je trainingsdoel. De intelligente toestellen van de Egym geven jou de mogelijkheid een programma te volgen dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel in de gym. Spiermassa opbouwen, gewicht verliezen, figuurtraining, atletisch doel, revalideren, werken aan de flexibiliteit of gewoon in het algemeen fitter worden. De apparatuur geef automatisch het juiste schema dat past bij je trainingsdoel en zorgt dat je steeds zo optimaal mogelijk traint.

Wil jij Gratis Kennismaken maken met TEN?

Digitale communicatie naar je coach

De Egym communiceert naar jou en je coach via jouw persoonlijk app en de personal trainers portal. Elke 6de training doe je een krachtmeting, op deze basis wordt steeds het niveau van de training aangepast. Je coach ziet precies hoeveel je traint en hoe je progressie is en gaat samen met jou kijken hoe je steeds optimaler kunt trainen.

Optimale trainingsprikkel en verbranding

De Egym cirkel focust zich volledig op kracht, door het veranderen van de trainingsprikkel elke 6 trainingen en deze prikkel alleen op kracht te focussen is de progressie op spierniveau nog beter! De stofwisseling en met name de ruststofwisseling neemt toe, waardoor je nog meer gaat verbranden.

LEES DE BLOG:

HOE EFFECTIEF IS DE MILON EN DE EGYM?

305, 2019

Effectiviteit van de Milon en eGym

  De meeste van jullie zullen mij wel kennen, mijn naam is Ruchama en ik werk onder andere als sportadviseur binnen TEN. Iedere maand zal ik jullie meenemen in de weetjes van onze fitness. In mijn eerste blog vertel ik jullie graag wat over onze trainingscirkels, de Milon en eGym. […]

Go to Top