Na drie jaar lid te zijn geweest van Basic Fit en in totaal 3 keer te zijn geweest was het tijd voor wat anders. Sinds februari is Vienna lid van TEN en in totaal 7 kg afgevallen.

Waarom ik voor TEN heb gekozen? Vanwege de begeleiding, weegmomenten en de structuur. Voor mij was het heel belangrijk om allereerst regelmaat te vinden en structureel te komen. Dat was mijn eerste doel, daarna wilde ik pas aan andere dingen gaan werken.

Sinds ik lid ben bij TEN, sport ik regelmatig, ben ik fitter geworden en gewicht afgevallen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb een hele andere blik op mezelf. Als ik foto’s van mezelf uit februari zie, dan zie ik dat ik een boller hoofd had. Ik schaam mij nu niet meer als ik naar die foto’s kijk. Ik vond mezelf niet echt dik, maar heb nu wel een beter zelfbeeld gekregen. TEN heeft mij een stabiele basis gegeven en wat ik vooral leuk vind is dat ik gewoon weet wat ik moet doen om ook gegarandeerd resultaat te behalen. Er wordt gericht aan je doelen gewerkt en écht begeleid door de trainer.

Wat mij het meeste heeft geholpen is dat TEN je ‘achterna blijft lopen’. Mailtjes als je een tijdje niet bent geweest of een belletje als je zelfs langer niet bent geweest. Ook het advies bij medicatie/problemen, zoals het advies dat ik kreeg om te reinigen na antibiotica (d.m.v. detox). Na de detox voelde ik me fitter, gezondere huid, mijn haren waren voller en minder vet en daarbij was ik 3 kg. visceraal vet afgevallen!

Tot nu toe heeft deze verandering voor mij betekend dat ik een veel positiever zelfbeeld heb, nieuwe kleren en mensen die het opmerken. “Ik schaam me niet meer wanneer ik naar oude foto’s kijk, deze gedacht zet ik al snel om naar het resultaat. Het motiveert me om door te gaan! Beginnen valt niet mee, maar doorzetten wordt beloond.”

TEN zou ik 1 zin beschrijven als een plek waar je jezelf kunt zijn (niet bekeken voelen), ik kan zijn wie ik ben.