Wil jij ook weer pijnvrij bewegen? Nu bij TEN Meerssen

Flex is een slimme combinatie van houten, ergonomische toestellen die ervoor zorgt dat de mobiliteit en lichaamshouding verbeteren door je spieren te verlengen.

Waarom flexen?

Een kenmerk van de huidige tijd is dat we teveel zitten en dat is niet goed voor onze gezondheid. Door het vele zitten verkorten de spieren aan de voorkant van ons lichaam. Hierdoor ontstaat er veel spanning op de nek, schouders, lage rug, heupen, knieen en enkels. Flex helpt de gevolgen van deze verkortingen tegen te gaan en het lichaam weer te openen en in balans te brengen.

Voordelen

  • Betere lichaamshouding en langere spieren door de ergonomische toestellen
  • De toestellen verbeteren je mobiliteit, zodat je soepeler kunt bewegen en makkelijker je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.
  • De toestellen helpen je herstellen van voorgaande sessies en verlagen de kans op blessures.
  • De toestellen stellen je in staat je trainingen en met name krachtrainingen beter en met meer controle uit te voeren.
  • Flex werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen en werkt ook preventief!

Wil jij Gratis Kennismaken maken met TEN?

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Meer over Pijnvrij Bewegen

Go to Top