Energy Control bij TEN Meerssen: no stress!

Tegenwoordig zijn er veel mensen met stressklachten. Oplossingen worden vaak gezocht bij een medische specialist (huisarts, psycholoog), medicatie of mindfulness. Bij Ten werken we met een natuurlijke aanpak met behulp van een goed maatprogramma onder begeleiding: Energy Control.

Wat is Energy Control?

Energy control is een wetenschappelijk onderbouwde methode om mensen te helpen van chronische vermoeidheid als stress, trauma’s, burn-out, hevige emoties, etc. af te komen en het lichaam weer in balans te krijgen. Dit wordt gedaan door middel van ademhalingstherapie en trainingen onder hartslag en begeleiding.

Het EC rust programma van Ten maakt gebruik van een uitstekende HRV-meting. Deze maakt zichtbaar hoe hoog het stressniveau is en maakt inzichtelijk welke oefeningen de rust gaan bevorderen en uiteindelijk terugbrengen. Deze metingen zijn de basis voor een te volgen 8-weken programma.

Ben jij klaar om jouw klachten op te lossen en jouw doelen te bereiken? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Meer over Pijnvrij Bewegen

Go to Top