Maak kennis met ons!

Gevestigd in Meerssen vind je TEN the Lifestyle Company, ook wel door velen: TEN Meerssen genoemd. We zijn een jonge ambitieuze sportschool en zijn echt mensenmens.

Samen werken we aan jouw gezondheidsdoelen en dat doen we niet op een standaard manier. We geloven in een multidisciplinaire aanpak en hebben diverse specialismen in huis zodat iedereen op zijn eigen manier aan de slag kan met zijn/haar persoonlijk succesplan.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat iedereen die bij ons lid wordt, start met een goede intake. Hoe sta je ervoor, hoe fit is je lichaam, hoe hoog is je stressniveau, hoe ziet je dagelijks leven eruit, wat zijn je doelen en hoeveel tijd wil/kun je investeren? Onze intake bestaat daarom uit drie losse afspraken zodat we samen met jou een goed plan kunnen opstellen hoe we de eerste periode van start gaan. Eenmaal aan de slag, dan is iedere trainer op de hoogte van jouw doelen en je persoonlijk succesplan. We vinden het super belangrijk dat je je bij ons thuis voelt, dat je weet hoe je moet sporten en dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt.

Tevens weten we ook dat tijd investeren in sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is en ook niet door iedereen als even plezierig wordt ervaren. Daarom zijn de trainingsvarianten bij ons snel en efficiënt. Dat wat je traint gebeurd op een verantwoorde manier én het is efficiënt, je zult snel resultaat ervaren.