Maak kennis met The Food Label. Het gemak van gezonde, verse en lekkere maaltijden, direct klaar om te eten. Afgelopen weekend lanceerde TEN op het Charlemagne Festijn haar nieuwe product: The Food Label. 

Wat is The Food Label?

In een tijd van een druk gezinsleven, sociaal leven, werk en alle andere prioriteiten is het voor veel mensen een uitdaging om gezond, duurzaam en vooral lekkere maaltijden op tafel te zetten. The Food Label biedt verse, lekkere en gemakkelijkere maaltijden en sappen aan die ook nog eens verantwoord zijn! De maaltijden en sappen worden vers en regionaal bereid en bevatten alleen maar ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Lekker en gezond!

Gezond eten is niet gemakkelijk. Bij stress en weinig tijd kiezen we gemakkelijk voor de snelle hap die ons niet helpt op de lange termijn. Hoe combineer je dan een druk leven met gezonde voeding? Simpel, nadat je ‘s avonds gesport hebt neem je na afloop een gezonde maaltijd mee. Of op vrijdagavond plof je op de bank met een maaltijd van The Food Label. Gemakkelijker wordt het niet!

Op dit moment zijn er 6 verschillende maaltijden en wisselt het menu om de paar weken. Zo kun je iedere keer iets nieuws uit proberen! De sappen zijn koud geperst en bevatten daardoor hun vitaminen, mineralen en enzymen.

Waar ga jij voor? De heerlijke Beef Teriyaki, Tagliatelle met scampi of Couscous met kip & gegrilde groenten?