Tanja Vriendst:

Sinds 11 maart 2019 sport ik bij TEN en op 22 maart 2019 ben ik gestart met personal coaching bij Leanne. Elke keer kwam TEN voorbij op mijn facebook en toen ging ik denken waar zit dat? Toen ben ik gaan kijken bij TEN en ik werd fijn ontvangen. Belangrijk is voor mij dat ik me time heb, ik heb heel lang voor van alles en iedereen gezorgd en niet voor mezelf.

Ik ben moe, heb een drukke baan en wilde echt me time. Bij TEN stap ik in mijn coconnetje. Ik ben geen groepsmens, toen ik hier kwam dacht ik: “dit is het!” Dit ligt in de route van mij: “waarom zou ik niet gaan? Ik kan met de auto of fiets”. Ik vind het leuk, ik ga 2 x per week, geen vaste tijden wel op vaste dagen en thuis op de hometrainer.

Met personal coaching met ik gestart, niet voor de kilo’s maar dat wat ik ben afgevallen is wel mooi meegenomen en dat geeft een kick. Door Fit & Slank bij Leanne is het een hele makkelijke manier, want het is geen lijnen, het is een andere manier van leven. We gingen veel uiteten en nu koken we samen thuis. Ik ga nu ook heel anders uiteten (salade kip). We zitten veel in hotels en ik probeer voor mezelf de balans te houden door dingen op te schrijven. 

Welk succes heb jij behaald bij Ten en hoe?

9,8kg vanaf 11 maart, zonder het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Enige moeilijke vind ik capuuccino en drop. Ik heb echt de knop omgezet. Ik bereid me goed voor met boodschappen en koken en doe dit altijd een paar dagen vooruit. Het is veel uitproberen en daarbij is sporten essentieel bij het hele afvalproces.

Hoe heeft TEN daarin kunnen bijdragen?

Iedereen is altijd vriendelijk en Leanne die trots op je is dat geeft je een kick. Trainers zien het aan je en je wordt gezien. Je wilt liever niet gezien worden (cocon), maar er is altijd iemand die langsloopt of gedag zegt. Altijd hulp waar nodig. Ik vind het heel goed te doen.

Daarbij kreeg ik tips van Leanne over mijn eetpatroon en als ik te weinig had bewogen. Dat is het fijne aan 1 op 1, ze wist me heel goed te motiveren en was trots op me.

Hoe zou je Ten The Lifestyle Company in één zin beschrijven?

Deskundig, betrokken motiverend gevoel van welkom, je wordt gezien.