Dat ik bij TEN ben gestart is de beste beslissing van het jaar geweest. Nadat ik al was gestart met sporten, begon na een maand ook de cursus Fit & Slank. Jaren loop ik al met darmklachten en ben van de ene diëtist naar de andere gegaan, zonder resultaat.

Koolhydraatarm eten, paleo, appeldagen, voedingssupplementen, noem maar op. Op een gegeven moment wist ik niet meer wat wel en niet gezond was en was ik eigenlijk kwijt wat ‘normaal gezond’ eten was.

Omdat ik steeds zwaarder werd, ik kampte met hoge bloeddruk en ik niet meer goed in mijn vel zat, heb ik Fit & Slank met beide handen aangegrepen. Ik wilde weer gezond en fit zijn. In het begin was ik wat huiverig; ik moest koolhydraten eten, help! Maar al snel zag ik op de weegschaal een positieve verandering optreden.

Ik ben na 8 weken 4 kg afgevallen, terwijl ik dacht dat ik niet meer kon afvallen. Ik zit veel beter in mijn vel, ik straal weer, voel me weer zelfverzekerd. Ik heb ontzettend veel geleerd over hoe voeding, sporten en het menselijk lichaam op elkaar effect hebben. Omdat ik mijn streefgewicht nog niet bereikt heb, heb ik besloten om de vervolgcursus ook nog te gaan doen. Ik ben zo lekker bezig, ik heb me al lang niet meer zo goed gevoeld.

Ik kan het echt iedereen aanraden die niet blij is met zijn lijf en leden. Een vriendin van me heeft zich ook al aangemeld!

Leanne weet zo ontzettend veel van voeding en wat het doet met je lichaam. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ik vond haar manier van lesgeven ook heel prettig, ze is streng maar rechtvaardig. Ze stelt je ook gerust en moedigt je aan. Ook vond ik het fijn dat ze zich kwetsbaar durfde op te stellen, hiermee toonde ze aan dat ze heel goed snapt waar iedereen mee kampt.