Spinning bij TEN Meerssen: push it to the limit!

Spinning is een uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Deze groepsles is voor jong of oud, beginnend sporter of gevorderde. Bij spinning bepaal je namelijk zelf de weerstand van je fiets. Hierdoor doe je het altijd op je eigen niveau. Als je een groepsles zoekt waar veel calorieën worden verbrand, dan zit je bij de spinning op de juiste plek. Het een grote aanrader voor iedereen die zijn/haar uithoudingsvermogen en conditie wilt verbeteren.

Opbouw

Tijdens de spinning les rijdt je op het ritme van krachtige, opzwepende muziek. De muziek ondersteunt het tempo: langzaam, snel, sprinten etc. Tijdens deze indoor cycling workout zul je altijd worden begeleid door een gecertificeerde instructeur. Op het begin van de les stel je altijd eerst de fiets in. Vervolgens pas jij zelf je weerstand aan op je eigen niveau. Zittend of staand fiets je naar een topconditie toe. Onze instructeurs begeleiden jou naar je grenzen van je kunnen en letten op de algemene veiligheid. Op het einde van de les worden er altijd stretch oefeningen gedaan.

Wil jij ook een keer kijken of Spinning iets is voor jou meld je dan aan voor een gratis proefweek en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Go to Top