Perfect Pilates in Meerssen

Pilates is een hele oude vorm van bewegen in een kleine ruimte, het zijn oefeningen die gebruikt worden om je core ofwel je rug- en buikspieren te versterken. Daar omheen beweeg je je armen en je benen en deze proberen we in strekketens met elkaar te verbinden in een spierversterking.

Het is erg bevorderend voor mensen met rugklachten en in zijn algemeenheid om mensen bewuster te laten zijn van hun houding en het functioneren van diversen delen van hun lichaam met elkaar. Pilates werkt spier verlengend en heeft een stretchende werking en dit vergroot de flexibiliteit en mobiliteit. Pilates is een hele gezonde, rustige goede manier van bewegen, waardoor je je lekker in je lijf gaat voelen. Iedereen kan er aan mee doen, want er wordt in de groepen verschillende vormen van diverse oefeningen aangeboden, waardoor het eenvoudig is om aan te passen op jouw niveau.

Er is een leuk groepsgevoel bij pilates, iedereen werkt voor zichzelf en als je wilt kun je na de les een lekker kopje koffie drinken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goed opgeleide instructeurs, die regelmatig bijscholen.
  • Een up-to-date pilates ruimte,¬†en daardoor weer zeer prettig in gebruik.
  • Een gezellige en relaxte sfeer om heerlijk tot rust te komen.

Interesse? Vraag jouw Gratis Proefweek aan.

Meld je aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Go to Top