BodyBalance bij TEN Meerssen: go with the flow!

BodyBalance is een groepsles van Les Mills. Deze groepsles blijft 3 maanden hetzelfde. Zo krijgt elke deelnemer de tijd om de verschillende poses te begrijpen, waardoor het steeds vloeiender zal gaan. De les wordt namelijk gegeven op muziek en naarmate jij de les langer volgt zal je ook mee kunnen bewegen op de ‘flow’. Na elke 3 maanden wisselt de les van muziek en choreografie.

Wat is BodyBalance?

Een combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates. De warming-up bestaat altijd uit verschillende Tai Chi oefeningen en de rest van de les wordt gevuld met Yoga en Pilates oefeningen. Door de verschillende bewegingen wordt het lichaam sterker en flexibeler gemaakt. Het controleren van je ademhaling is groot onderdeel van alle bewegingen en de instructeur zal altijd opties geven voor beginnende deelnemers of deelnemers met blessures.

Wat is het nut van de les?

BodyBalance is een perfecte aanvulling op je krachttraining op de Milon of Egym. Door het controleren van de ademhaling, gestructureerde series van stretches, concentratie en poses op muziek, wordt een holistische workout gecreëerd. Je zult merken dat eventuele stress en spanning los wordt gelaten en dat je hiermee je lichaam in balans brengt.

De les wordt gegeven op:
Woensdag om 19:30 – 20:30
Vrijdag om 10:00 – 11.00

Wil jij een week lang Gratis TEN uitproberen?

Meld je aan voor een gratis weekpas en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Go to Top