Vandaag delen we het succes van Seline 47 jaar. Zij volgde in september en oktober de cursus Fit & Slank, viel ruim 5,5 kg af en verloor veel centimeters.

“Zo’n jaar of 3 – 4 geleden vond ik mezelf veel te dik en had ik ook weinig energie. Ik was snel buiten adem en had last van mijn knieën. Soms dacht ik dat ik een oud omaatje was, maar dat wilde ik helemaal niet zijn. Mijn gewicht toen was bijna evenveel als tijdens mijn zwangerschappen (inmiddels alweer 15 en 19 jaar geleden). Toentertijd heb ik mijn eetpatroon aangepast en heb twee jaar lang een koolhydraat beperkt dieet gevolgd, maar wel met zo af en toe een snoep-verwen-momentje. Door dat twee jaar lang vol te houden, was ik bijna 20 kilo lichter. Helaas, waren die 20 kilo niet blijvend. Een kilo of 7-8 zijn er weer bijgekomen.

Vorig jaar november ben ik bij TEN begonnen met sporten. Mijn conditie verbeterde, maar mijn gewicht nam niet echt af. Daardoor werd mijn motivatie om te sporten minder.
Ik wilde graag d.m.v. sporten een gezond gewicht behalen, maar dat lukte niet. Daarom dacht ik: laat ik de cursus Fit en Slank eens volgen. Wie weet kunnen zij mij helpen om de overtollige kilo’s kwijt te raken.

In september ben ik begonnen. Een beetje sceptisch, want ik dacht dat ik al gezond met mijn eten bezig was (lees: veel groente, voldoende vlees/vis en weinig koolhydraten). Maar de cursus was een eye-opener. Ik at te weinig koolhydraten, te veel vlees en te weinig fruit. Het is geen dieet dat gevolgd wordt, het is een bewustwording van wat je allemaal naar binnen werkt. Na 8 weken geeft de weegschaal 5,5 kilo minder aan, en ook de centimeters waren zeer duidelijk minder dan aan het begin van de cursus. Natuurlijk een geweldig resultaat. Maar wat ik nog mooier vond, is dat mijn viscerale vet gigantisch verminderd was!

Ik voel me een stuk beter in mijn lichaam, ik heb weer energie, ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. En door alle veranderingen van mijn lichaam ben ik nu ook weer gemotiveerd om sporten. Ik zou iedereen dun/dik, jong/oud de cursus aanbevelen. Het is een cursus waarbij je leert dat je door je voeding aan te passen je een gezonder lichaam krijgt. Gewichtsconsulente Leanne heeft mij de afgelopen weken goed begeleid. Ze was een positieve supporter voor me!”

Wil je ook graag afslanken net zoals Seline? Start deze week nog met de cursus Fit & Slank! Klik hier voor meer informatie.