Roger Duijsens (53):

Sinds 7 februari 2019 sport ik bij TEN the Lifestyle Company in Meerssen. Het punt dat ik wilde gaan werken aan mijn gezondheid kwam eigenlijk op 1 januari dit jaar: goede voornemens! Ik moest echt stoppen met vettig eten van mezelf. Geen limonade en chips meer.

Eigenlijk ging dat prima, maar ik miste nog een stuk: beweging. Zo liep ik alleen met de hond een halfuur per dag. Een vriendin van mijn sportte bij TEN en vertelde mij dat ik echt eens moest komen kijken. Ze had het over goede begeleiding en fijne gevarieerde training. Dat was eigenlijk mijn motivatie om eens te gaan kijken bij TEN. 

Mijn succes

Ik sport nog niet heel lang bij TEN, maar inmiddels ben ik al 10 kilogram kwijt. En dat alleen met het sporten, bizar! Een zak aardappelen van 10kg meeslepen de hele dag, ik kan het me eigenlijk niet meer voorstellen. Mensen in mijn omgeving viel het zelfs op dat ik afviel: dat motiveert ook. Ik voel me duizendmaal fitter en heb ook veel meer energie. ’s Avonds na mijn training heb ik puf en ’s morgens kom ik veel makkelijker mijn bed uit. 

TEN heeft kunnen bijdragen in mijn succes door goed te motiveren tijdens de training. Ik werd gecorrigeerd waar nodig, kortom: super begeleiding. Je weet op deze manier dat je op de juiste manier traint en ziet/voelt daardoor meteen het resultaat. Wanneer je een week niet komt gaat meteen de telefoon: waar was je? Heb je hulp nodig? 

Hoe ik train

Op dit moment doe ik 2 keer per week de Milon cirkel, een circuit waarin kracht en conditie wordt gecombineerd. Het is maar een klein uurtje, meer niet. Dit bevalt super! Nu ben ik bezig aan een wat zwaarder programma, fase 2, waardoor ik meer uitdaging krijg. Zelf hoef ik geen sixpack, maar ik wil gewoon lekker bezig zijn. 

Ben jij zelf van plan om te gaan sporten, maar voor kortere periode? Niet doen! Sporten moet je doen voor de langere termijn juist. Geen 6-weken programma, gooi je levensstijl om en voel je fitter. Investeer in jouw eigen gezondheid voor de lange termijn. 

Ik zou TEN the Lifestyle Company omschrijven als..

..een sportschool voor iedereen die zich beter wil voelen met hele goede begeleiding. Je wordt elke 6 trainingen gemeten en werkt ergens naartoe met een duidelijk plan. Altijd is er ruimte voor een praatje, van motiverend tot gezellig. Het is mijn geld dubbel en dwars waard: je krijgt er een hele hoop voor terug.