Vandaag delen we het succesverhaal van Tommy. Hij viel 7,5 kg in 8 weken af! Super gedaan!

“8 weken geleden ben ik begonnen met de cursus Fit en Slank. Ik wist niet precies wat ik ervan kon verwachten. Een aantal jaar geleden heb ik wel een periode het koolhydraatarm dieet gevolgd en hiermee wat kilo’s kwijtgeraakt, maar het merendeel was er binnen een mum van tijd weer bij. Fit en slank is niet zozeer een dieet maar meer een bewustwording van wat je op een dag allemaal ‘onder de neus in duwt’. Als je dit weet ga je anders naar voeding kijken en zo je eigen gewoontes qua eetgedrag aanpassen. Met behulp van de cursus 1x p/week is mij dit zeker gelukt. Het kost zeker enkele moeite. Voor mij met name in de avonduren als je op de bank voor de tv zit. Met wat doorzetten moet eenieder dit kunnen. Bij mij heeft het in ieder geval het resultaat gehad dat ik in 8 weken 7,5 kg ben afgevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel en met name bij het sporten merk ik dat ik een stuk beter vooruitkom. Voor mij is Saskia de stok achter de deur geweest. Zeker in het begin is dit voor mij een goede hulp en motivatie geweest. Ook de handige tips die worden gegeven tijdens de cursus is een middel om je doel te halen.”

Wil je ook graag net zoals Tommy dit jaar nog afslanken? Meer informatie of aanmelden? Klik dan hier.