Afgelopen september hebben een heleboel mensen meegedaan aan de voedingscursus Fit & Slank, waaronder ook Mayke Spronck, 36 jaar oud en is 8,2 kg afgevallen!

“Hallo! Ik ben Mayke Spronck, 36 jaar en moeder van 3 jongens.
Nadat de kinderen zijn geboren nam mijn gewicht langzaam toe. Toen ik op het punt kwam dat ik even zwaar was als bij 41 weken zwangerschap ging de knop om. Op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven bij TEN en kreeg ik de mogelijkheid om mee te doen aan Fit & Slank. De haat-liefde verhouding met eten is er altijd geweest: ik hou van eten maar niet van het effect op mijn lichaam. Voornamelijk regelmatig en gezond eten was een groot aandachtspunt. Tijdens de lessen van Fit & Slank heb ik meer inzicht gekregen in voeding en het effect op je lichaam. Bewust worden van wat je eet en daarnaast ook zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt om gezond te blijven. In het begin was ik sceptisch, dacht dat het niet zou werken. Nu, 8 weken later, kan ik met trots zeggen dat ik 8,2 kilo kwijt ben! En ik ga nog door… met de vervolgcursus. Door de lessen van Esther ben ik me nu meer bewust van wat ik eet. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk.”

Wil je ook graag net zoals Mayke dit jaar nog afslanken? Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.