Wanneer is het tijd om deze wijze woorden tegen jezelf te zeggen en vol te gaan voor jouw droom, een gezond lichaam? We weten uit ervaring hoe lastig het is om hiermee te starten, maar er zijn een aantal tips die Tessa je wilt meegeven voordat je de sprong waagt! 

Een sprong nemen is voor velen eng, maakt even niet uit op welk gebied. Ook naar de sportschool gaan, want “ik vind dat helemaal niet leuk” of “ik doe toch maar wat zonder resultaat”.  

Wanneer jij een mindere ervaring hebt met sportscholen wordt deze stap hier naartoe alleen maar groter en groter. Vaak komt er dan een moment dat jij denkt: ik MOET nu echt iets gaan doen aan mezelf. ‘Time for change!’ Met nieuwjaar, met jouw eerste bikini momentje of door een opmerking van een van je beste vrienden. Ik wil je in deze blog graag een aantal tips geven om deze stap minder groot te maken.  

Wat wil ik veranderen aan mezelf? 

Of het nou je figuur, gewicht, conditie of ontspanning is.. wat wil jij nou veranderen aan jezelf? Maak eens een lijstje en nummer deze eens op volgorde. Wat is voor jou HET belangrijkst op dit moment? En maak dit eens concreter: “ik wil graag 5 kilo afvallen en een betere hardloopconditie” bijvoorbeeld. 

Waarom wil je dit? 

Nu komt het stukje bewustwording. Waarom wil je dit zo graag? Is het om jezelf mooier te voelen? Is het voor een bruiloftsjurk waar je in wilt passen? Wat is jouw dieperliggende doel?  

Schrijf ook deze eens op om hier wat meer bewust van te worden. Doelen zijn namelijk nodig om jouw motivatie erbij te houden.  

En nu dan? 

Nu komt dan toch die sprong die je moet gaan wagen: het bezoek aan de sportschool. Wees niet bang, we werken namelijk bij TEN met vrijblijvende kennismakingsgesprekken. In deze gesprekken kijken we samen wat jouw doelen zijn en welke training hier het beste bij zou passen. We zullen je passend advies geven dus. Tevens biedt dit gesprek jou de kans om eens te komen kijken bij ons in de club. En krijg je zo een iets duidelijker beeld.  

Ready, set.. GO! 

Als je eenmaal die sprong hebt genomen dan gaan we ervoor. Op naar jouw doel. Op naar de nieuwe JIJ. Wij als team TEN zullen er alles aan doen om samen naar dat doel toe te werken, zodat jij helemaal happy bent en je een TEN voelt.   

Wil jij graag zo’n kennismakingsgesprek plannen met een van onze sportadviseurs? Bel dan naar 043-3644554 of mail naar info@tenmeerssen.nl