Sinds november 2017 sport Roland bij TEN. Hoe het sporten bij TEN zijn leven veranderde lees je hier.

Tijdens het opzetten van de tenten voor het schuttersfeest, ging ik door mijn rug en liep ik een 3e hernia op. Op het moment dat ik lid werd, was ik onder behandeling bij het ziekenhuis in Genk. Door Rinus hoorde ik over TEN en ik werd meteen enthousiast, dit kon wel iets voor mij zijn! Ik heb toen overlegd met de specialist en zij gaven aan dat het goed klonk en dat ik het mocht proberen.

Tijdens mijn eerste gesprek bij TEN heb ik aangegeven wat mijn lichamelijke klachten waren en wat ik dus wilde verbeteren. Sinds ik bij TEN ben gaan sporten zijn mijn rugklachten zoveel verbeterd dat ik nu niet meer geopereerd hoef te worden! (even afkloppen)

Op een gegeven moment had ik een evaluatiegesprek met Leanne, met haar heb ik afgesproken om samen individueel Fit & Slank te doen. In mei ben ik daarmee gestart en binnen 8 weken was ik 11 kilo afgevallen!

Toen ik net lid was van TEN kwam ik twee keer per week sporten, nu kom ik drie keer in de week. Ik vind het zo leuk en fijn, dat ik me in bochten wring om perse te kunnen komen sporten. Ik werk in diensten en probeer het sporten daar omheen te plannen.

Het sporten bij TEN kan ik iedereen aanraden, het is gezellig en de begeleiding is echt goed.