Marisca verloor ruim 17 kg. in 12 maanden en is er nog niet, vindt ze zelf. Haar ervaring over dit proces lees je hier.

In augustus 2017 ben ik gestart bij TEN. In eerste instantie kwam ik voor de KIDS Bootcamp voor mijn dochter. Toen Tessa mij meer vertelde tijdens het intakegesprek dacht ik: “hey dit kon wel eens iets voor mij zijn!”

Toen ik startte bij TEN was mijn trainingsdoel fitter worden. Ik had geen specifiek doel voor ogen. Ik ben begonnen met trainen op de Milon en na een training voelde ik me vaak gammel. Zo doende ben ik gestart met de ‘een op een cursus van Fit & Slank’. Niet perse om af te vallen, ik wilde graag weten wat de juiste voeding is om te eten na het sporten.

Wat me bij TEN direct heel erg aansprak was de goede hulp en begeleiding op de vloer. Het is heel gezellig en vaak kom ik een bekende tegen. Bij andere sportscholen krijg je 6 maanden hetzelfde programma en bij TEN word ik tot op de dag van vandaag nog begeleid! Als ik iets aankaart wordt dit meteen opgepakt en dat vind ik super. Het voelt voor mij aan alsof ik een personal trainer heb die alleen niet de hele tijd naast je staat te praten en ik hoef er geen 50 euro per uur voor te betalen.

Om mijn doel te bereiken heb ik een jaarplanning gemaakt waarin onze vakantie bijvoorbeeld zat. Tot nu toe ben ik ruim 17 kg afgevallen in 12 maanden tijd en in totaal wil ik 30 kg afvallen. Als ik straks mijn doel heb behaald wil ik ook graag een plan maken om mijn gewicht te behouden, want dat is ook vaak een uitdaging!

Ik voel me fitter, ik voel me lekker een maatje kleiner in de kleren en ik krijg positieve reacties van mensen en zelfs van andere leden die me complimenteren!

Hoe zou je Ten The Lifestyle Company in één zin beschrijven?
In 1 zin? Een positieve vibe. Ik ben er heel enthousiast over, ik zou het zo aan iedereen aanbevelen. Ik vind het een hippe sportschool, er hangt een bepaalde drive en het is sportief