De maand september is al een tijd van start. De vakanties zijn voorbij en de kids zitten weer in het ritme van naar school gaan Voor mij voelt dat als een maand voor een nieuwe start. Heb jij dat ook? Na een heerlijke zomer met lekkere hapjes, bbq’s en wijntjes is het tijd om weer in balans te komen. Vind je niet?

Dat is natuurlijk een heel mooi voornemen, maar makkelijk gezegd is niet altijd makkelijk gedaan. Om weer in balans te komen is het van belang te weten hoe je dat het beste kan aanpakken. Wat is de juiste voeding? Hoe vaak kun je het beste eten? Hoe combineer je dit in je drukke leven? Hoe ga je om met verleidingen en hoe ga je om met je eigen eetgedrag? Dit zijn zomaar onderwerpen waar je al tegenaan kunt lopen. Je wilt natuurlijk graag snel resultaat en je wilt dit ook het liefste de rest van je leven vast houden.

Fit en Slank

Fit & Slank biedt praktische kennis over voeding en begeleidt jou naar een gezonde leefstijl die je in balans brengt en houd! Door middel van groepscursussen of personal coaching zul je met Fit en Slank afvallen, fit worden en je vitaal voelen. Wil je niet afvallen, maar gewoon een gezond eetpatroon ontwikkelen? Dan kun je ook terecht bij Fit & Slank.

Fit en Slank kan worden gevolgd in een groepscursus of  personal coaching. Het kan heel persoonlijk zijn om voor het een of het ander te kiezen.

De groepscursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten en iedere bijeenkomst duurt 45 minuten. Er wordt gewogen en in de eerste en laatste sessie wordt ook een totale meting gedaan. Elke bijeenkomst krijg je steeds meer kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw leeftsijl aan te passen. Je leert onder andere wat gezonde en vitale voeding is en hoe je kunt omgaan met verleidingen. Ook wordt jou de spiegel voor gehouden om eerlijk naar je eigen eetgedrag te kijken.

Bij personal coaching wordt alles op jou afgestemd. Ik ben er dan een vol half uur voor je om in te gaan op jouw behoefte aan informatie, emotionele ondersteuning, coaching en de metingen. In totaal duurt deze cursus ook 8 weken. Het grootste verschil tussen de groepscursus en personal coaching is dat tijdens de groepscursus de informatiedichtheid hoog is. In de groepscursus worden bijvoorbeeld ook ervaringen met elkaar gedeeld, dat stukje is er tijdens personal coaching niet. Bij personal coaching ligt de focus op het coach aspect.

Twijfel je over wat bij jou past? Maak gerust een afspraak dan kunnen we samen kijken waar jouw behoefte ligt!