Mag Mireille van Coffeelovers een groot applaus van jullie? Mireille sport sinds september 2017 bij TEN en is ruim 20 kg. afgevallen, we delen hierbij haar persoonlijke verhaal!

“Door iemand van de tennisclub ben ik getipt over TEN. Zij was namelijk enorm afgevallen en vertelde mij in het kort over de mogelijkheden bij TEN.

In totaal ben ik nu 20 kg. afgevallen. Ik heb bij Leanne de Fit & Slank cursus van 8 weken gevolgd en was na afloop hiervan zo’n 10 kg. afgevallen. Daarna heb ik het zelf opgepakt en ben ik nog eens zo’n 10 kg. afgevallen. Vanaf de eerste week heb ik me keurig gehouden aan 2x per week sporten.

TEN the Lifestyle Company heeft kunnen bijdragen aan dit resultaat door de individuele begeleiding, expertise en het enthousiasme van alle medewerkers. Bij TEN kun je jezelf zijn en op je eigen manier en tempo trainen.

Wat heeft deze verandering voor mij betekent?
Ik ben fitter, energieker, blijer, gezonder, actiever en voel me een stuk jonger…..

Hoe ik TEN in één woord zou beschrijven?
Life Changing!”