Dolfijnen weten je te raken op een manier die bijna niet te verwoorden is. Hun aanwezigheid doet ‘iets’ met je. Hun zachte, speelse kracht, hun liefdevolle energie komt ieders hart binnen. Zó magisch!

Water heft de zwaartekracht op en helpt je totaal te kunnen ontspannen en neem stress weg. Al zwemmend in de Rode Zee (Sataya Reef), kun je energetisch enorm opladen en vooral in dit gebied waar dolfijnen in grote getalen naar toe komen.

Het is niet nodig om naar de dolfijnen op zoek te gaan of naar ze toe te zwemmen, de dolfijnen komen naar jou toe omdat ze dat zelf willen! Ze zijn zo zuiver en van een hogere orde dat ze feilloos en vooral moeiteloos erin slagen de toestand van de mens te registreren. Dolfijnen stimuleren en herstellen ons natuurlijk evenwicht dat noodzakelijk is om in goede gezondheid te kunnen leven.

Dolfijnen stemmen af op onze oorspronkelijke frequentie en openen zo de juiste deur in onszelf, om ons dichter bij onze ware aard te brengen. Ze laten je hart openen. Dolfijnen zijn dé sleutel naar jezelf. Ook brengen ze je naar de echte stilte in je, waarin je hart kan ervaren waar het werkelijk om draait in het leven, waarheid, eenvoud, moeiteloosheid, vrijheid en liefde.

Hun onvoorwaardelijke liefde heeft een genezende werking op de mens en stimuleert ons immuunsysteem. Het is daarom niet verwonderlijk dat dolfijnen de kracht bezitten te genezen. Dolfijnen werken sterk in op het emotionele vlak en zijn katalysatoren om onverwerkte trauma’s te verwerken.

Iedere ontmoeting met de dolfijnen, bracht mij iets bijzonders. De magie die ze overbrachten was werkelijk overweldigend. Zwemmen met dolfijnen gaf mij een bevrijdend gevoel in volle acceptatie van mijzelf. De dolfijnen wijzen mij de weg in zelfkennis, acceptatie en naar de oorsprong van mijn eigen ‘ik’.

Dolfijnen helpen ons groeien, je licht te laten stralen, door de vreugde van je ziel naar buiten te laten komen. Door je te herinneren wie je ten diepste bent, dat is de onschatbare waarde voor jezelf!

Joan haar levenswijze brengt zij ook in haar (yoga) lessen die ze geeft. Wil je een keertje haar lessen ervaren? Zij geeft onder andere yoga op dinsdagavond en woensdagochtend.