Veel mensen vinden buiten trainen erg prettig en daarom bieden wij niet alleen Bootcamp, maar ook een hardloopgroep aan. Samen in de Ren met TEN groep leer je, onder begeleiding van Guillaume Heemels, op een verantwoorde manier te hardlopen. Want dat zullen de meeste wel weten, hardlopen is alleen leuk als je niet direct na 1 km. buiten adem bent, toch? Samen met deze groep train je voor jouw persoonlijke doelstellingen en kun je gezamenlijk deelnemen aan diverse run’s zoals, Maastrichts Mooiste of de Marathon van Meerssen.

Persoonlijke ervaring van Pascalle

Pascalle (52): “Sinds mei 2017 sport ik bij TEN (milon en E-gym). Het is een deskundig, vriendelijk en sportief team die je prettig begeleiden. Totdat ik vorig jaar begon, had ik weinig tot geen sport meer beoefend. Mijn doelstelling was en is nog steeds conditie opbouw en gewicht verlies. Dit lukt aardig.

Ren met TEN

Sinds januari 2018 ben ik gestart met REN MET TEN. We worden begeleid door een zeer goede en deskundige looptrainer, Guillaume Heemels. We trainen op woensdagavond en zondagochtend. De groep bestaat uit 10 personen zowel beginners als gevorderden. Door deze verscheidenheid aan lopers is de training ook ieder keer weer anders, met toch als doelstelling meer kilometers te lopen en betere tijden op afstanden te halen (duurloop). Ook is er tussendoor tijd voor een gezellige babbel.

Eerste paasdag hebben we deelgenomen aan onze eerste loopwedstrijd, De Groene Loper-Run in Maastricht (5 km of 10 km). Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft hem uitgelopen. De training wordt dan ook aangepast aan de volgende doelstellingen en wedstrijden die we willen gaan lopen.
Helaas ben ik nu door een blessure even niet aan het trainen, maar kom desondanks wel na de training even “koffiekletsen”. Ik hoop natuurlijk weer snel erbij te kunnen lopen. Het volgende doel is namelijk Maastrichts Mooiste. Dus diegene die na dit verhaaltje zin heeft om lekker buiten te komen trainen en een leuk loopje wil doen: je bent welkom in ons clubje REN MET TEN.?

Wil jij meer informatie over Ren met TEN en je eventueel aanmelden? Klik dan hier.