Eugene lid sinds juli 2017 bij TEN the Lifestyle Company.

Vorig jaar op Vaderdag kreeg ik van mijn dochter, Ilona, een blauw envelopje met TEN erop: een all-inclusive weekpas. Natuurlijk besloot ik dit meteen uit te proberen en het beviel mij zo goed dat ik ben blijven sporten bij TEN.

Voordat ik met pensioen ging heb ik altijd fulltime gewerkt en was voor mijn werk veel in beweging. Sinds ik met pensioen ben, beweeg ik een stuk minder, toch wil ik graag fit blijven naarmate ik ouder word. Dit is voor nu dan ook mijn doelstelling: gezond oud worden. Tevens wil ik ook graag op gewicht blijven en lekker in beweging blijven.

Door 2x per week een training op de Milon te doen, in combinatie met de Flex heb ik al behoorlijke resultaten behaald: fietsen gaat beter, bewegen gaat makkelijker en ik heb nu veel meer spierkracht. Toen ik begon woog ik 89 kg en nu zit ik rond de 83 kg en dit wil ik graag zo houden. Eigenlijk is mijn hele levensstijl gezonder geworden: ik ben bewuster bezig met mijn voeding. Bijvoorbeeld geen slagroom meer bij het gebak 😉.

Ik zou Ten the Lifestyle Company aanraden bij anderen, omdat de sfeer ontzettend fijn is. Er hangt een ‘familie sfeer’ bij TEN: iedereen wordt met open armen ontvangen en krijgt een advies op maat. Het is toegankelijk voor iedereen en ook de begeleiding is top. Het team van TEN is stuk voor stuk fantastisch en is kundig in zijn/haar vakgebied. Je wordt respectvol behandeld en zult hierdoor echt met plezier sporten!