Sinds November 2016 sport ik bij Ten the Lifestyle Company. De eerste indrukken toen ik kwam kijken waren: iedereen is welkom, persoonlijk, goede begeleiding en een prettig trainingssysteem.

In Januari 2017 begon ik met de voedingscursus Fit en Slank en dit combineerde ik met 3 keer per week sporten. Resultaat: 35 kilo lichter!! Nog altijd ben ik bezig met afvallen, niet meer zo snel als voorheen, maar het gaat eraf en dat is voor mij het belangrijkste. Natuurlijk heb ik ook nog altijd moeilijke momenten, maar door de cursus zijn deze makkelijk te herpakken. Ik zal blijven vechten voor mijn laatste kilo’s.

Mijn gewichtsverlies heeft ervoor gezorgd dat ik me nu veel fitter voel. Zelfs ik, ben sporten leuk gaan vinden! Dit had ik een jaar geleden nooit gedacht. Ik ben heel blij met de kilo’s die ik kwijt ben, hierdoor kan ik makkelijker bewegen in mijn dagelijkse bezigheden. Ook mijn lichaam is door het sporten heel erg veranderd.

Ten the Lifestyle Company heeft kunnen bijdragen aan dit succes door een geweldig team dat dit goed begeleid. Het team staat altijd klaar om mij te motiveren en te stimuleren. Ik zou Ten omschrijven als een fijn lifestyle centrum waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen en waar je heel veel mogelijkheden hebt om je gewenste resultaat te behalen samen met het team van Ten.