Goodmurnin. Onrustig nachtje was het vannacht met veel geluid van dronken mensen op straat. Anyhow toch flink wat energie als ik wakker word. Dag 9 alweer van de Sportvastenkuur.. toch best wel snel gegaan hoor. Behalve de vastendagen, die duurden een eeuwigheid hahaha. Ik begin vandaag pas om 12 met werken dus lekker rustig aan wakker worden. Dat betekent ook dat ik lekker uitgebreid een ontbijt kan maken voor mezelf: 200g kwark, 2 stuks fruit en een gekookt ei. Ik moet zeggen dat ik na de kwark met fruit al tamelijk vol zat. En toen ook nog het eitje! Poe poe luxe hoor.

Vol buukske

Met een vol buukske vertrek ik naar Ten voor mijn voorlaatste cardiosessie. Tot nu toe heb ik elke dag netjes volgehouden, maar het verschilt een beetje van dag tot dag hoe goed het gaat. Ik merk dat het beter gaat als ik veel energie heb (goh, logisch). Vandaag gingie dus lekkah: normaal zat ik zo rond weerstand 13, vandaag op 14 en op het einde zelfs op 15. Tuurlijk nog altijd die verzuring in de benen, maar op een of andere manier leer je dat negeren. Of het goed is, ik weet het niet, maar ik volg in ieder geval netjes de kuur. Voldaan stap ik van de fiets na een halfuur. De meting van vandaag is eigenlijk vrij gelijk met die van gister. Het vet is weer ietsie pietsie omhoog, maar ik denk dat mijn maandelijkse feestje daar ook wel invloed op kan hebben. Again: hecht ik niet teveel waarde aan de inbody meting.

Dunne armpjes

In de kleedkamer valt me op hoe dun mijn armpjes zijn geworden. Anderen zagen het al na 5 dagen, ik zelf zie het nu pas goed. In mijn bovenlichaam is het goed te zien vind ik: strakkere schouders, plattere buik. Maar ook meer energie door de dag heen! Komt goed van pas tijdens deze drukke dagen bij Ten.

Als lunch mochten we een salade met tomaten, olijven en gebakken zalm. Wel eens gehoord van een foodgasm? (food+orgasm), nou, dat dus. Echt zo ontzettend lekkerrrrr! Of course weer 50g pistachenoten achteraf als ‘toetje’ en de gebruikelijke supplementen. Ik ben weer klaar om verder te knallen.

Lekker zwijmelend over de gedachte dat over een weekje we al naar Bali gaan, vliegt de middag zo voorbij. Eigenlijk toch wel blij dat ik gister al het eten voor de rest heb geprept, want tijd om te koken is er absoluut niet in de avond. Rond 21:00 eet ik mijn bakje met kip en broccoli ennnn pistachenootjes achteraf. Veel, maar lekker! Nog maar een dagje morgen en we zijn klaar met de kuur. En dan vrijdag lekker ……. eten bij Niven & Ga-yi! Can’t wait. ☺

Goodnightie!