06:30 begint U2 (de wekker) te krijsen dat we moeten opstaan, menn wat een irritante wekker eigenlijk. Ik ben echt super fit, even het tegenovergestelde van gister toen ik su-per moe wakker werd. Denk ik nu: LETS GO! Omdat gister het sporten in de middag zo bagger ging heb ik vandaag besloten het maar in de ochtend te doen. 07:30 stonden we bij Ten op de stoep, 5 minuutjes later waren Pim en ik weer aan het vlammen.

Spierpijn

Het ging eigenlijk wel lekker: ik voel na 5 minuten wel dat ik hele lichte spierpijn heb in mijn benen, maar dat negeer ik maar gewoon even. Zo kwam ik gister voor geen meter vooruit, vandaag ging ie lekkahh: de 185Watt aangetikt. Misschien ook wel omdat het 18 graden kouder was qua temperatuur, of misschien gewoon omdat ik een bieske ben he he he.

Na het fietsen even weer een (blacka) koffie gedronken en een blogje getypt voor TEN. Wanneer ik een beetje was afgekoeld/opgedroogd mocht ik weer op de weegschaal. De weging was eigenlijk vrij gelijk met de dag ervoor. Nu moet ik wel zeggen dat ik steeds op verschillende tijdstippen weeg dus heeel betrouwbaar zijn de metingen niet. Mijn gewicht zit nu op 63, op dit gewicht heb ik dit jaar alleen gezeten toen ik ziek was. Normaal zit ik altijd op de 64-65. En uit het plastestje blijkt dat ik nog steeds in de vetverbranding zit.

Na de weging even lekker terug naar huis om rustig te ontbijten: 300ml bloedsinaasappelsap (en supplementen en het metabolic drankje). Daarna neergeploft op de bank met de laptop en voor ik het wist zat ik online kleren te kopen. Sorry mam, ik heb nog niet genoeg nee. ☺ Over twee weken vertrekken we naar Bali, goede reden toch?

Middagdutje

Rond 13:00 doe ik even een middagdutje, doe ik de was, ruim ik het een en ander even op. 15:00 nuttig ik mijn lunch: 300ml sap again, maar nu ga ik voor sinaasappelsap. Beetje variatie in de Nederlandse keuken. Ik zit me stiekem al een beetje te verheugen op het avondeten van vandaag, maar dat vertel ik straks wel wat dat was.

Good, 16:00 lekker beginnen op de vloer. Het is vrij rustig, maar daar staan de donderdagen wel bekend om. Onverwachts het verzoekje om de pilates over te nemen, dus snel even een lesje in elkaar zetten. Ik merk dat mijn creatieve brein me heel even in de steek laat vandaag, jammer joh. Toch besluit ik om avond te eten voor de pilates les, want vanaf 17:00 werd ik al weer een beetje wobbely (lees: puddingbenen).

Tomatensap

Het avondeten was…. *trommelgeroffel* tomatensap. YUK denk jij nu, ik denk: opwarmen in een pan en er tomatensoep van maken! Iets te enthousiast strooi ik met de witte peper fles boven de pan, en mijn tomatensoep werd meer een witte-pepersoep. Maaar toch echt heerlijk even iets hartigs. Ich hub genoten. Het vulde ook heel erg goed. Buikje rond.

Rond een uur of 22:15 komen we thuis, plof ik op de bank met het laptoppie en drinken we een groene thee. Begint lekker burgerlijk te worden dit met onze ritueeltjes haha. Hoe ik deze dag heb ervaren? Gek dat ik nergens op kon kauwen. Puur alleen vloeibaar eten dus als voorbereiding van de vasten dagen komende 3 dagen. Ich bin benuujd..

Truste!